Ecooking – dansk, økologisk og bæredygtig hudpleje

Økologi bliver mere og mere populært, og efterhånden gælder det ikke kun når vi køber fødevarer. Også når vi vælger tøj og hudpleje tænker vi på miljøet – og os selv. I 2015 blev Ecooking lanceret. Ecooking er et dansk, økologisk hudplejemærke med fokus på særligt udvalgte råvarer og enkelhed.

Naturligt og effektivt

Ecooking opstod hjemme i indehaverens køkken, hvor hun blandede cremer, olier og serum. Efterhånden kom der efterspørgsler udefra, på produkter der kunne løse specifikke problemer. Alle produkter er derfor skabt som problemløsere og arbejder målrettet med bestemte udfordringer. Du behøver ikke at gå på kompromis med effektiviteten selvom du vælger naturligt.

Bredt udvalg af milde produkter

Hudplejeserien fra Ecooking omfatter produkter til både kvinder og mænd. Produkterne er så milde, at de kan bruges af hele familien og flere produkter er multifunktionelle. Eksempelvis kan Multiolien bruges til både hår, ansigt og krop. Serien byder desuden på dagcreme, natcreme, håndcreme, renseprodukter og effektive serum der arbejder med specifikke hudproblemer.

Gode ingredienser

Du finder både A-vitamin, E-vitamin, hyaluronsyre og andre dokumenterede ingredienser i produkterne. Alle olier i Ecookings produkter er naturlige og økologiske. Produkterne er desuden fri for parabener, kunstige farvestoffer og parfume, dog indeholder nogle produkter æteriske duftudtræk.

Bæredygtig produktion skåner miljøet

Økologiske skønhedsprodukter er skånsomme overfor miljøet, da de økologiske råvarer er dyrket med omtanke for omgivelserne og uden kemikalier – ligesom økologiske fødevarer. Økologisk produktion har ofte stort fokus på bæredygtighed, så fremstillingen af produkter ikke sætter spor på naturen.

Pas på huden

I forhold til at passe på huden kan det også give god mening at vælge økologisk. Huden er kroppens største organ og beskytter mod påvirkninger udefra, men optager også forskellige stoffer. Ved at bruge økologiske og rene hudpleje produkter undgår du at huden optager kemikalier, som kan ende i kroppen.

Find Ecooking´s produkter her:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *