Negle der er unikke og rigtige

“Se kvinden. Hun er smuk. Hendes negle glimter som diamanter.” Det er så vidt vides ikke et digt af Jørgen Leth, men man kunne sagtens skrive et om enhver kvinde med akryl negle på fingerspidserne, som man møder på sin vej. For der er intet som smukke, velplejede negle, der kan få vi kvinder til at tage os godt ud. Og den gode nyhed er, at du sagtens selv kan lave skønhederne. I dag kan du købe professionelt udstyr og ingredienser i alle regnbuens farver blot ved få klik med musen.

Bliv midtpunktet

Forestil dig, at du tager til fest, og det er dig, som har festens smukkeste negle.  De vil tiltrække den helt rigtige opmærksomhed. Måske endda fra den anden ende af lokalet. I USA vil de færreste kvinder gå udenfor en dør uden velplejede negle. Her ligger der neglesaloner i ethvert butikscenter og i selv de mindste byer. Og selv om der i de senere år er kommet mere og mere fokus på neglene herhjemme i Danmark også, er der stadig kvinder, som tager til fest i smukke kjoler, flot hår og flossede negle. Et smukt sæt negle kan være netop det, som gør, at du bliver set og husket, når festen er forbi og gæsterne taget hjem.

Du behøver heller ikke bekymre dig om at neglene knækker eller falder af. Akryl negle er otte gange stærkere end dine egne, naturlige negle, og det kræver en særlig indsats at få dem af. De skal enten files af eller opløses i acetone, og ingen af delene støder du tilfældigt ind i til en fest. Til gengæld er det helt nemt at gå til hjemme hos dig selv, så der er faktisk ikke nogen undskyldning for ikke at gå i gang. Hvornår skal du næste gang til fest?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *